måndag 29 augusti 2011

Vaniljrisgrynsgröt med keso och kanel

Har fått lite mersmak för gröt på sistonde. Idag blev det felix risgrynsgröt blandat med minikeso och vaniljarom som toppades med kanel.


Blandningen minikeso, risgrynsgröt och vaniljarom låter inte gott i teorin men det blir väldigt smarrigt, jag tror det är pga sältan i keson som framhäver smakerna i risgrynsgröten. Jag hade även ner två matskedar hermesetas lättströ i gröten för lite extra sötma.


Åt gröten kall tillsammans med en riskaka, kanelbullesmak.


Innehåll:


Andelen protein blev inte så jättestor i denna gröt, främst pga att jag bara hade pyttelite keso hemma. Kommer nog öka andelen keso nästa gång jag gör denna välsmakande gröt.

Tror även det skulle vara gott att tärna eller skiva ner lite äppelbitar i gröten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar