lördag 20 augusti 2011

Proteinchokladpudding på vitt bröd

Eftersom jag ätit en hel del kolhydrater (bl.a. i form av bulgur) de senaste dagarna så blev det att njuta av vitt bröd för att inte fiberintaget skulle bli för stort.

Det blev proteinchokladpudding smaksatt med cankao påbrett på grekiskt lantbröd tillsammans med ett äpple. Allt matchade väldigt bra ihop smakmässigt och det påminner lite om att äta croissant fast med bra mycket mer chokladsmet :-)



Innehåll:


Är du intresserad om varför det inte alltid är smartast att välja fullkorn-/fiberrika produkter i första hand så är denna artikel från träningslära.se intressant: Fullkorn i alla lägen?

2 kommentarer:

  1. Tjenare. Hur gör du din chokladsmet så krämig? MVH Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej, det är proteinchokladpudding.

    I detta inlägg förklarar jag hur man går tillväga: http://deffamedpizza.blogspot.com/2011/07/proteinchokladpudding-med-knackebrod.html

    Enda skillnaden här är att jag även i efterhand blandade i lite cankao för lite mer sötma och chokladsmak. Krämigheten justerar du med förhållandet mellan andelen proteinpulver och mjölk/vatten.

    SvaraRadera