lördag 10 september 2011

Vaniljproteingröt med äpple och kanel

Har upptäckt att blandprotein/kaseinprotein gör sig riktigt bra i havregrynsgröt, tom bättre än vassleprotein som jag vanligtvis brukar använda för att smaksätta gröten med.

Jag började med att hacka ett halvt äpple och hade ner det i en skål tillsammans med ca 2 dl havregryn, vatten och salt.


Körde det sedan i mikrovågsugnen, lite längre än vad som behövs för att havregrynen ska bli till gröt, för att äppelbitarna ska få mjukna till sig lite.

Efter det blev det ner med en halv tesked honung i gröten och 25g body science blandproteinpulver vanilj. Till gröten behövs ingen mjölk utan det räcker med endast vatten. Proteinpulvret tillsammans med vattnet ger en härlig krämig konsistens på gröten. På gröten kryddades sedan rikliga mängder kanel.



Yummeh!!!


Innehåll:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar