Kvällsmålet idag blev ett chokladfluff som delvis åts i våffelstrutar precis som mjukglass. Fluff kan dock aldrig bli ett fullgott substitut till glass men det blev gött ändå :).
Fluffet gjordes på fryst äggvita från tre ägg, en dl mjölk från kylskåpet, blandproteinpulver med smak chocolate almond samt två matskedar cankao.
Fluffet gjordes på fryst äggvita från tre ägg, en dl mjölk från kylskåpet, blandproteinpulver med smak chocolate almond samt två matskedar cankao.
Frusen äggvita.
Här låter jag proteinpulvret + mjölken kylas ner av äggvitan i ~5 min innan jag börjar vispa.
Krossar sedan äggvitan i mindre delar med visparna och börjar vispa.
Färdigfluffat.
Här är cankaon nerblandad.
Lite fluff åkte ner i två våffelstrutar. Ca 90% av fluffet fick inte plats i dessa strutar dock :p.
Innehåll:
Vad är det för skillnad mellan cankao och kakao?
SvaraRaderaCankao är mer som oboy fast sockret är ersatt av sötningsmedel (aspartam).
SvaraRaderaGår att läsa mer om det här: http://www.canderel.net/SE/vara-produkter/latt-chokladdryck.asp